F1RE is de professional services dienstverlener binnen de Independent Recruiter Groep. We zijn actief in de IT Automation & Modeling technologie gebieden.

Bezoek de website

Ignite Change

We creëren de omgeving waar energie kan ontbranden. Alles wat daarin vertraagt laten we achter ons. Wat overblijft is dé plek waar carrières "on fire" zijn.

We investeren veel in onze mensen. De cultuur van F1RE is hoog technologisch en kennis gedreven. Bijdrages aan communities worden gestimuleerd. Kennisdeling is een must. We trainen en begeleiden om zo het vuur te laten branden. Alleen zo vinden we de beste oplossing voor onze relaties.
Een award winning recruitment strategie ligt aan de basis van onze dienstverlening. F1RE heeft de wervingskracht om in de huidige arbeidsmarkt het verschil te kunnen maken. We bouwen altijd aan versterking en uitbreiding van onze competenties.

Onze diensten worden op de volgende wijze vormgegeven:


Rapid response

Snelle beschikbaarheid van F1RE medewerkers voor aanvragen en projecten binnen onze expertise
We reageren snel en kundig op de behoefte en kunnen talent beschikbaar maken op korte termijn. Wij investeren vooraf in deze beschikbaarheid waardoor we snel kunnen leveren.


Combustion

In elke fase van innovatie kunnen wij onze bijdrage leveren. Talent is de sleutel. Bij het ontlasten van de organisatie op de plaats van het knelpunt. Behouden van waardevolle kennis of nieuwe kennis willen toevoegen voor de nieuwe situatie. We ondersteunen in het ontdekken van de volgende stap tot het optimaal houden van bestaande dienstverlening.

 

Meer informatie over onze diensten?

Wil je meer weten over onze diensten voor bijvoorbeeld opdrachtgevers of geheel vrijblijvend sparren of wij iets voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op

Independent Recruiters Groep BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close